Menu

aankomst van je bruidsfotograaf, altijd spannend!

De bruidsfotograaf is er bij als je je klaarmaakt voor je grote dag!

Op je grote dag eindelijk je trouwkleed en je juweeltjes aantrekken, en door je visagiste en kapper omgetoverd worden tot een echte prinses, het is een moment waar je lang naar hebt uitgekeken. Het zijn de laatste zenuwachtige ogenblikken en details zijn belangrijk. En dat weet ook je bruidsfotograaf. Van de eerste blik naar je trouwjurk tot de laatste final touch, wij zijn erbij om deze unieke ogenblikken voor eeuwig vast te leggen.

Daarom ben ik er vroeg bij als je je klaarmaakt in je ouderlijk huis en steel ik hier en daar een spontaan moment of een mooi detail om te vereeuwigen als aandenken voor later. Dat is wat je van Posi-Tief mag verwachten, dat is de visie. En ook je toekomstige is nadien vast benieuwd naar de ontroerende en emotionele gebeurtenissen voor zijn aankomst. Je bruidsfotograaf zorgt er alleszins voor dat je later beeldige foto’s hebt van deze bijzondere belevenis.

Daar komt de bruidegom! De bruidsfotograaf is er klaar voor, jij ook?

Wanneer je aanstaande bruidegom je komt ophalen en je voor het eerst ziet in je prachtige trouwjurk, helemaal opgedost voor het grote feest, dat is ongetwijfeld een van de mooiste momenten van je hele dag. Je bent vast benieuwd naar zijn reactie en je hebt hem vast ook al erg gemist als jullie de nacht in het ouderlijk huis hebben doorgebracht.

Gelukkig staat de bruidsfotograaf paraat om zijn blik en eerste reactie te fotograferen zodat je er nog lang van kan nagenieten. We laten ook de overhandiging van het bruidsboeket en misschien een romantische kus niet ontglippen.

En dan zijn jullie er klaar voor, en de bruidsfotograaf ook natuurlijk, om te vertrekken naar de ceremonie en er een onvergetelijke dag van te maken.

Graag meer weten?

Ik bespreek graag met jullie meer details tijdens een persoonlijk gesprek.

Graag een afspraak of gewoon alvast enkele vragen?

Officieel adres: Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen: Posi-Tief BV | Hoekstraat 12 | 9190 Stekene

of ook Huwelijksfotograaf Leuven: Holsbeeksesteenweg 88 | 3010 Kessel-Lo

Maandelijks betere foto's leren maken? Elke maand bespreek ik de sterke punten van de Hobby foto van de maand en hoe je deze snel nog beter had kunnen maken. Zo leer je elke maand een nét iets betere foto maken.

 

>>schrijf in voor de nieuwsbrief<<

Ja, ik schrijf in

* indicates required