Touch Collection

Je bent een elegante bruid die bewuste keuzes heeft gemaakt om het trouwfeest smaakvol en verfijnd te laten verlopen. Dan verwacht je natuurlijk ook dat je bruidsalbum je geraffineerde stijl perfect weerspiegelt.

Het bruidsalbum Touch Collection is dé keuze als je houdt van stijl en strak!

Posi-Tief zorgt voor een creatieve kijk en een esthetisch verantwoorde verwerking van de trouwfoto’s. Jij hoeft enkel nog het album te kiezen dat het beste bij jou past. Voor de elegante bruid, zou dat wel eens onze Touch Collection kunnen zijn.

Met een stijlvolle draagtas in leder, heb je met dit fotoboek een stylish album dat je gerust naar elke trendy locatie kan meenemen.

Wist je trouwens dat ik je bruidsalbum ook in kleiner formaat kan maken? Met een formaat van 15 x 21 cm of in smartbook drukwerk 15 x 20 cm is de miniatuurversie van je bruidsalbum een perfect cadeautje voor je ouders, broers/zussen of getuigen. Zij zijn er vaak erg enthousiast over dat ook zij met hun vrienden je stijlvolle bruidsalbum in alle rust kunnen bewonderen.

Of had je liever de pocketversie van 11 x 15 cm? Want die past natuurlijk in elke stijlvolle handtas en kan je dus gemakkelijk meenemen naar al je vriendinnen. Al kan je hen natuurlijk ook je persoonlijke AniMovie laten zien op je PC, TV of zelfs op je smartphone?

Noemen ze jou een elegante bruid, dan is onze Touch Collection ongetwijfeld helemaal jouw hebbeding.

De eigenschappen van de Touch Collection bruidsalbums op een rijtje.

  • Kwalitatief album
  • Gepersonaliseerde cover: jullie namen en huwelijksdatum worden op de cover en rug gevernist: zo kan je jullie namen werkelijk voelen
  • Standaard met trendy bijpassende draagtas
  • Optioneel ook Photobox mogelijk, een houten koffer waarin je album in kan opbergen met acrylfoto op de voorzijde
  • ± 200 foto’s verwerkt op 60 blz
  • verkrijgbaar in 2 formaten
    • Formaat album 35 x 25 cm gesloten, 70 x 25 cm geopend
    • Formaat album 40 x 30 cm gesloten, 80 x 30 cm geopend

Toch een andere collectie ontdekken?

Menu